msipremiere2021
MSI Vás tímto zve k poznání našich nových řad stolních počítačů, monitorů, základních desek, grafických karet prostřednictvím našeho YouTube, Facebooku, Twitteru a Twitche.
připoj se k nám virtuálně a objev novinky roku 2021.
Dny
Hodiny
Minuty
Sekundy
Los Angeles
13. ledna 11:00 AM
(GMT-8)
New York
13. ledna 14:00 PM
(GMT-5)
London
13. ledna 19:00 PM
(GMT+0)
Taipei
14. ledna 03:00 AM
(GMT+8)
VYHRAJ SKVĚLÉ CENY
  1. Sleduj náš MSI Gaming Facebook, Instagram, twitter, YouTube a Twitch.
  2. Připoj se k premiéře na jakékoliv platformě a zanechej počas vysílání komentář. Komentář zanechej u jedné z těchto platforem: YouTube, Twitch, Twitter, nebo Facebook.
  3. Výherce bude náhodně vybrán dle komentáře napříč všemi platformami po vysílání.
  4. Podmínky a pravidla zde platí.
Watch Dogs Legion Collector‘s Edition (PC Digital Version)
1 kus
Assassin‘s Creed Valhalla Collector’s Edition (PC Digital Version)
1 kus
MSI GeForce RTX™ 3060 Ti
GAMING X TRIO
1 kus
MSI IMMERSE GH30+CLUTCH GM20 ELITE+VIGOR GK50 Elite Kailh Blue
1 set
MSI IMMERSE GH30+CLUTCH GM20 ELITE+VIGOR GK50 Elite Box White
1 set
MSI MEG Z490 GODLIKE
1 kus
MSI MEG B550 UNIFY-X
1 kus
Steam Code (Each for $20 USD)
20 kusů